Ilyen hobbit válassz, hogy felkeltsd mások figyelmét

Mindenkinek kell valamilyen hobbi, de legalábbis szüksége lenne rá. A hobbi kikapcsol, oldja a mindennapi stressz nyomását, felüdít, ráadásul új barátokra is szert tehetsz általa.

Akinek van kedvenc elfoglaltsága, könnyebben viseli a sok gondot, az élet megpróbáltatásait, és nem olyan egyhangúan telnek a napjai, mert a szürke hétköznapok monotonitását felváltja a hobbijával eltöltött színes idő.

Szerencsére ma már trendi is, hogy legyen valami hobbink. Nagyon gyakori szabadidős elfoglaltság a kreatív alkotás, pl. a hobbi bútorfestés, vagy a szalvéta technika, esetleg a kézimunka, fotózás, stb.

A hobbi tárháza annyira széles, amennyire színesek és változatosak vagyunk mi emberek. Mostanában a formatorták készítése is nagyon népszerű lett, és a tortadíszítés is.

Sokan már nem is rendelnek tortákat a cukrászdából, hanem megcsinálják ők maguk, és valljuk be – némelyek kezei közül olyan torták merülnek ki, hogy soha meg nem mondanánk, hogy azokat nem egy profi cukrász készítette.

Azonban olyan hobbik is vannak, melyekkel az ellenkező nem figyelmét is felkeltjük, és jó az önéletrajzba is beleírni, mert a leendő munkáltató is értékelni fogja.

Fontos, hogy mi a hobbink

Egy kutatás szerint a brit férfiak és nők nagy százalékának fontos, hogy a kedvesüknek mi a hobbija. Az öt legvonzóbb női hobbi közé tartozik a jóga, a tánc, rúdtánc, úszás és a konyhaművészet ismerete.

Ezek nemigen szorulnak magyarázatra, egyik nem részére sem. Az öt legnépszerűbb férfi hobbik némelyike talán már nem ennyire nyilvánvaló és kézenfekvő.

A foci talán nem meglepő, és a rafting, sziklamászás sem. Hiszen az utóbbi kettő rendkívül erős, férfias sport, ahol a férfi megmutathatja kitartását,erejét, bátorságát.

Kedvenc férfi hobbik közé tartozik még a fotózás is, ami már a művészetek közé tartozik ugyan, de a nők szexinek tartják a fotósokat.

Az önéletrajzunkba pedig olyan hobbit érdemes beleírni, ami kitartást, kreativitást, céltudatosságot és versenyszellemet igényel.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük