USB kábelek és tablet tartó állványok

Ma, a 21. század az elektromos eszközök használatának százada. Szinte lépni sem tudunk ezek nélkül az eszközök nélkül. Használunk okostelefont, okosórát, számítógépet, laptopot, tabletet. Ezek a készülékek jelen vannak a mindennapjainkban, megkönnyítik a munkánkat, de a magánéleti tevékenységeink során is nélkülözhetetlenek.

Ahhoz azonban, hogy megfelelően tudjanak működni, ne hagyjanak minket cserben, fontos, hogy mindig töltött állapotban legyenek. A töltéshez különféle kiegészítőkre van szükségünk.

Micro USB kábel

Mivel többféle eszközt használunk, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt a kábelt tudjuk mindegyikhez használni. Ezért nagyon jó választás, ha olyan USB csatlakozót vásárolunk, amely több eltérő kimenettel rendelkezik, mert akkor egyidejűleg tudunk több készüléket is tölteni.

Optimális megoldás lehet például az Ugreen USB osztókábel, melynek két csatlakozója van. Az egyik USB Type C, a másik pedig micro USB töltőkábel. A hossza 1 méter, ami kényelmes töltést tesz lehetővé. A bemeneti csatlakozó USB. Anyaga pedig strapabíró TPE és nylon kombinációja.

Type-c USB kábel

Az USB Type-C egy viszonylag új technológia, mely egyre inkább előtérbe kerül számos előnye miatt. Praktikus és szép, nem olyan robosztus megjelenésű, mint elődei.

Érdemes Type-C USB kábelt használni, mert a Type-C pontok lehetővé teszik a fordított beillesztést, ami azt jelenti, hogy mindegy, hogy a kábelt milyen irányban csatlakoztatjuk. Ha este álmosan próbáljuk dugdosni, nem fogunk hibázni, és esetleg tönkre tenni készülékünket. További előny, hogy az USB C kábel nagyobb sebességű adatátvitelt biztosít, illetve szerkezetileg lényegesen kifinomultabb, mint elődei, és biztonságosabb a használata.

Tablet tartó állványok

Kényelmesen tudjuk használni tabletünket, ha van hozzá egy tablet tartó állványunk, amelyik stabilan tartja készülékünket, miközben mi akár filmet nézünk, akár szörfözünk a neten, vagy épp könyvet olvasunk, csetelünk, videóbeszélgetést folytatunk. Ha dolgozunk, akkor is megkönnyíti a munkánkat, mert így a kezünk szabadon marad, jegyzetelhetünk is közben, mialatt a képernyőt nézzük.

A Stoyobe Smart Stand állványon az iPadunk teljes körben elforgatható. Mágneses rögzítés biztosítja a szilárd tartást.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük