Miért hívjunk szakembert a WC-hez?

A korábbi évtizedekben a lakások zömében az Alföldi WC tartály terjedt el. Ez annak is volt köszönhető, hogy jó minőségben készült, illetve, hogy nem igazán volt választék, szinte csak ezt lehetett kapni. Ha valaki nagyon másfélét szeretett volna, annak át kellett ruccannia a bécsi út túloldalára, és ott beszerezni.

Mivel valóban jó minőségű volt, ez azt eredményezte, hogy ritkán volt vele probléma, hosszú ideig működött mindenféle probléma nélkül. Azonban olykor ez a fajta is elromlott, így a WC tartály javítás nem volt elkerülhető.

Szerelési problémák

Nagyon gyakran az Alföldi tartálynál az okozta a meghibásodást, és ezért a WC tartály szerelése szükségessé vált, hogy annak beszerelése nem volt szakszerű, kontár munkát végzett, aki felszerelte.

Persze azért a vízkőről se feledkezzünk meg, az is megteszi a magáét, mert Magyarországon köztudott, hogy nagyon kemény a víz.

Az Alföldi tartályokhoz az alkatrészek is kedvező árban voltak, ezért gyakori, hogy a szerelők komoly tartalékokkal rendelkeznek az alkatrészek tekintetében.

Miért hívjunk szakembert

Nem érthet mindenki mindenhez, így előfordulhat, hogy nem igazán vagyunk otthon a WC tartály szerelés elvégzésében. Ebben az esetben nem érdemes nekifogni, mert valószínűleg nem fogjuk tudni megfelelően javítani. Eltöltünk vele egy csomó időt, és csak idegesek leszünk. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg sem alkatrészünk, sem pedig megfelelő szerszámunk sincs hozzá. Egyszerűbb egy ebben jártas szakembert felkérni a munkára.

Ha Alföldi tartályunk van, akkor az még minőségi alkatrészekből, például réz szeleppel készült. A szakembernek valószínűleg lesz ilyen szelepe, ha esetleg az szorul cserére, és megfelelő szerszáma is a WC tartály javítás elvégzéséhez. Ha egyéb probléma merül fel, legyen szó töltőszelep vagy leeresztőszelep javításról, cseréről, akkor azt is meg tudja majd oldani.

Nem mindegy, hogy a WC tartály szerelés mennyi időt vesz igénybe, és a javítás mennyire tartós. Nyilván való, hogy a jó szakember hamarabb és szakszerűbben fogja elvégezni a munkát, és még garanciát is ad arra, hogy az általa végzett munka és a beszerelt alkatrész kifogástalan.v

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük